пʼятницю, 20 листопада 2020 р.

Брейн-ринг

 В рамках тижня англійськоі мови для учнів 3 класу НУШ  був проведений брейн-ринг "WE LOVE ENGLISH". Учні залюбки взяли участь у командній грі.

 У першому раунді діти грали ігри з літерами, утворювали слова. У другому раунді команди грали в ігри на розвиток навичок аудіювання: "Simon says", "Несправний телефон", а у третьому раунді учні проявили свої здібності, граючи в гру "Magic bag" , яка їм дуже сподобалась.Завершився брейн-ринг четвертим раундом, в якому учні грали в гру, називаючи якомога більше слів на певну літеру. 




 





























тижня англійськоі мови для учнів 3 класу НУШ  був проведений брейн-ринг "WE LOVE ENGLISH". Учні залюбки взяли участь у командній грі. У першому раунді діти грали ігри з літерами, утворювали слова. У другому раунді команди грали в ігри на розвиток навичок аудіювання: "Simon says", "Несправний телефон", а у третьому раунді учні проявили свої здібності, граючи в гру "Magic bag"яка їм дуже сподобалась.Завершився брейн-ринг четвертим раундом, в якому учні грали в гру, називаючи якомога більше слів на певну літеру. 

Немає коментарів:

Дописати коментар